Maler i Oslo og Vestfold

Vi utfører alt av innvendig og utvendig maling, takfornying og sprøytemaling.

Innvendig maling

Det er ikke så mye som skal til for å forvandle et trist rom til en trivelig oppholdsplass.  Vi er grundige med forarbeid og beskyttelse av nærliggende flater, og har vår styrke i å se helheten i et malerprosjekt.

Utvendig maling

Vi vet hva som er viktig i utvendige oppussingsprosjekter i et værhardt land som Norge, og har kompetanse på valg av riktig produkter for optimal kvalitet og varighet. Vi innfrir alltid kravene til kvalitet og miljø.

Sprøytemaling

Sprøytemaling er en teknikk hvor man bruker utstyr som sprayer malingen utover overflaten, med store fordeler. Det er først og fremst en effektiv måte å dekke store overflater på, og det gir et jevnt og godt resultat.

Ta kontakt så hjelper vi deg med alt innen tak- og snekkerarbeid

Ta kontakt i dag!

Gratis befaring

Vi møter opp til avtalt tid, og tilbyr god bistand i form av tips og råd om hvordan prosjektet burde utføres. Sammen finner vi en løsning som passer deg.

Uforpliktende tilbud

Etter befaringen, sender vi over ett uforpliktende tilbud med en komplett oversikt på hva som må gjøres, slik at vi unngår overraskelser.

Utføres etter avtale

Vi vil utføre arbeidet til avtalt tid og pris. Du som kunde skal være trygg på valget, og vi holder deg oppdatert igjennom hele prosessen.

Send oss gjerne en melding

Takk for din henvendelse! 
Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan.
Oi! Noe gikk dessverre gale. Prøv igjen.