Snekker i Oslo og Vestfold

Vi utfører alt fra utvendig til innvendig snekkeroppdrag av hus, leiligheter og næringsbygg.

Tilbygg

Går du med tanker om å bygge på huset? Vi hjelper deg med alt fra planlegging til ferdig utført arbeid. Våre erfarne håndverkere sørger for at alt blir utført etter gjeldende forskrifter.

Rehabilitering

Et godt resultat krever et godt øye. Vi rehabiliterer hele, eller deler av hjemmet ditt, og setter det i forskriftsmessig stand. Ta kontakt for befaring og et uforpliktende tilbud.

Vinduer og dører

Vi har lang erfaring med dører og vinduer. Vi leverer og monterer vinduer i tre, PVC, aluminiumsbekledd og gjennomgående aluminium. Våre fagfolk sørger for at arbeidet utføres riktig, og med høy kvalitet.

Terrasse

En solid og stødig terrasse trenger riktig forarbeid. Vi gjør hele jobben enten du skal ha terrasse på grunn, på taket, eller som en del av huset ditt.  Vi fundamenterer og støper søyler dersom det er behov.

Isolering

Dårlig isolasjon betyr tapt varme og høy strømregning. Et godt isolert hjem holder på varmen og bidrar til mindre bruk av energi til oppvarming. Vi isolerer nye hjem og etterisolerer i eldre hus og bygninger.

Garasje

Vi hjelper deg å velge ut riktig type garasje, frittstående eller som en del av huset, med eller uten isolering. Det finnes et stort spekter å velge fra.

Ta kontakt så hjelper vi deg med alt innen tak- og snekkerarbeid

Ta kontakt i dag!

Gratis befaring

Vi møter opp til avtalt tid, og tilbyr god bistand i form av tips og råd om hvordan prosjektet burde utføres. Sammen finner vi en løsning som passer deg.

Uforpliktende tilbud

Etter befaringen, sender vi over ett uforpliktende tilbud med en komplett oversikt på hva som må gjøres, slik at vi unngår overraskelser.

Utføres etter avtale

Vi vil utføre arbeidet til avtalt tid og pris. Du som kunde skal være trygg på valget, og vi holder deg oppdatert igjennom hele prosessen.

Send oss gjerne en melding

Takk for din henvendelse! 
Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan.
Oi! Noe gikk dessverre gale. Prøv igjen.