Taktekker i Oslo og Vestfold

Vi spesialiserer oss på tak og utfører alt fra små serviceoppdrag til omfattende takomlegginger av alle typer tak.

Legging av tak

Vi leverer komplette takløsninger til nybygg og restaureringsprosjekter.  Vi utfører oppdrag til både privatboliger, næringsbygg og andre boligtyper.

Takfornying

Takfornying er en lønnsom investering, da dette forlenger levetiden på taket. Er du i tvil om taket bør byttes ut, eller om det er mulig med en fornying av taket? Vi har gratis befaring, og kommer med gode råd.

Takskift

Vi skifter alle typer tak, og vi har lang og bred erfaring rundt skift av takstein, takplater, shingel, papp og skifer. Kontakt oss i dag for tilbud!

Taktekking

For å hindre unødvendig varmetap er et solid og tett tak viktig. Vi gjør alle nødvendige utførelser for å beskytte huset ditt mot vær og vind!

Pipe

En gammel og dårlig vedlikeholdt pipe er en farlig pipe. Dersom du har fått pålegg fra brann -/ feiervesenet om utbedring av pipa, kan du trygt ta kontakt med oss for å få utført rehabilitering.

Blikkenslager

Vi tilbyr en rekke blikkenslagertjenester. Blant annet takrenner, beslag, pipebeslag, luftehatter, takplater, båndtekking, takstiger og snøfangere.

Ta kontakt så hjelper vi deg med alt innen tak- og snekkerarbeid

Ta kontakt i dag!

Gratis befaring

Vi møter opp til avtalt tid, og tilbyr god bistand i form av tips og råd om hvordan prosjektet burde utføres. Sammen finner vi en løsning som passer deg.

Uforpliktende tilbud

Etter befaringen, sender vi over ett uforpliktende tilbud med en komplett oversikt på hva som må gjøres, slik at vi unngår overraskelser.

Utføres etter avtale

Vi vil utføre arbeidet til avtalt tid og pris. Du som kunde skal være trygg på valget, og vi holder deg oppdatert igjennom hele prosessen.

Send oss gjerne en melding

Takk for din henvendelse! 
Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan.
Oi! Noe gikk dessverre gale. Prøv igjen.